«Ιβάν, δεύρο έξω» (σαν το Λάζαρο), σε κατάθλιψη ο λαός του ΠΑΟΚ, Μάρθα Βούρτση το Σαββιδοτεχνείο!

Που είναι ο Ιβάν Σαββίδης; Μούγκα στην στρούγκα. Αραχτός στο Ροστόφ. Εδώ καίγεται το πελεκούδι κι ο μεγάλος ηγέτης δεν λέει να φανεί να πει μια κουβέντα στον λαό του ΠΑΟΚ που βουρλίζεται από τα συνεχή αμνεπ9τυχή αποτελέσματα. Μιλάμε για πολύ μεγάλο ηγέτη.

Ο Γιώργαρος ο Μίνος μπορεί να είναι ό,τι είναι, να πυροβολεί με τις λέξεις καμιά φορά, αλλά είναι δημοσιογράφος κανονικός. Και για τις επιθέσεις στον Πασχαλάκη είπε και ότι τους κλείδωσε στα αποδυτήρια ο Ιβάν για να τους μιλήσει στο Skype. Και τι έγινε, τώρα που τους μίλησε;

Αντί να βγει ν’ απευθύνει διάγγελμα στο λαό του ΠΑΟΚ που κρέμεται από τα χείλη σου, ντουμπέκα ο πολυχρονεμένος. Αντί να βγει να πει στο λαό του ΠΑΟΚ τι ακριβώς συμβαίνει και τι σκέφτεται να κάνει, μπάζει τους χουλιγκάνους στα αποδυτήρια. Κι τους δίνει εισιτήρια για να βλέπουνε το ματς από την κερκίδα και να την πέφτουνε στον Πασχαλακη, που είναι περιουσιακό του στοιχείο στο φινάλε.

Και βάζει και το Σαββιδοτεχνείο να τα χώνουν στους παίκτες. Ο Βασιλόπουλος είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι οικογένεια, ότι δεν παίζει μπάλα και κάθε φορά που τον βλέπει πίνει Λεξοτανίλ και Ζανάξ. Ο Κόλκας τα’ ριξε στα σκληρά με Πανταντόλ. Αυτοί το είπανε στο Open TV δεν το λέω εγώ.

Ρε, ντερβίσια, τις λέγατε πριν από λίγο καιρό; Ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Ολυμπιακό κι ότι η πραγματική διαφορά στην βαθμολογία είναι έξι βαθμούς. Τώρα είναι 17 αν τα έχω μετρήσει καλά. Γιατί φλομώνατε στο ψέμα τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Εσείς δεν λέγατε ότι ο Γκαρσία θα κάνει μια τσαμπουκαλεμένη ομάδα που θα μπαίνει μέσα και θα τρώει σίδερα, επειδή έτσι ήταν ο ίδιος όταν έπαιζε. Και τώρα, σου λέει ο Κόλκας ότι είναι φοβική ομάδα. Και πιιος φταίει γι αυτό, ρε; Ο Πάμπλο δεν έχει καμία ευθύνη; Που «δεν αισθάνονται ΠΑΟΚ», ποιος φέρει την ευθύνη; Η θεία μου η Πιπίτσα;

Κι όλο αυτό το θέατρο στο κανάλι του Σαββίδη, ούτε μια φορά δεν ανέφερε το όνομα του αφεντικούλη του Ιβάν. Που έπρεπε να πούνε σαν τον Ιησού με το Λάζαρο, «Ιβάν, δεύρο έξω». Τελείωσαν τα ψέματα. Πάρε θέση. Μίλα. Αβτί να το κάνουν αυτό, τα χώνουν στους παίκτες. Και τον Πασχαλάκη με τν οποίο έπιναν φραπεδιές στις καλές μέρες, ούτε αυτόν τον κάλυψαν.

Τώρα θα πεις, τα βάζεις με το χέρι που σε πληρώνει; Όχι, βέβαια. Γι αυτό τα χώνουν αλλού, εκεί όπου τους παίρνει. Στην πραγματικότητα οι Σαββιδοτέχνες είναι δυστυχισμένα άτομα. Ξέρεις τι είναι να θέλεις να φωνάξεις «Ιβάν δεύρο έξω» και να μην μπορείς, να το καταπίνεις; Δυστυχία. Μέχρι και κατάθλιψη παθαίνεις. Και είσαι αναγκασμένος να το παίζεις Μάρθα Βούρτση στο γυαλί, για να σε συμπονέσουνε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα