Ιβάν, κάπου, έλεος…

Πέρα από κάθε πλάκα τώρα. Γράφτηκε στο Σαββιδοτεχνείο, ότι με την απόφασή του ο Πλεύρης να επιβάλει πλαφόν 1.000 θεατές στην κερκίδα λόγω της πανδημίας, είναι «αλλοίωση του πρωταθλήματος»! Με λίγα λόγια, το δίνει στον Ολυμπιακό!

Το «σκεπτικό», μάγκα μου, είναι ένας συγκερασμός υψηλής νοητικής στάθμης, πασπαλισμένης με φιλοσοφικές υπερβάσεις, με σαφώς έντονη μαθηματική αναγωγή. Κοινώς, πέρασαν τους οπαδούς και ειδικά αυτούς του ΠΑΟΚ για χαχόλους, υποανάπτυκτους, ζωντόβολα, νοητικά «καμένους», πρόβατα που τρώνε βούρλα.

Πώς ο Πλεύρης αλλοιώνει το Πλεύρης το πρωτάθλημα; Διότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει με Άρη και Ολυμπιακό δίχως θεατές. Και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, επίσης.

Αυτό το φοβερό σκεπτικό που τσακίζει κόκκαλα, το Σαββιδοτεχνείο το έντυσε «με τον μανδύα  της υγειονομικής ανάγκης»!!!

Δηλαδή, δεν υπάρχει καμία υγειονομική ανάγκη, αλλά ο μανδύας του Θάνου Πλεύρη. Αυτός την επινόησε. Τα κρούσματα έφτασαν τις 35.000 σε μια ημέρα και τα παιδιά του Ιβάν Σαββίδη γράφουνε για μανδύες. Όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπούκαραν στην Τούμπα με τον Απόλλωνα και διέκοψαν το ματς με τον Άρη, δεν υπήρχε καμία υγειονομική ανάγκη. Όλα ήταν νορμάλ.

Όταν πέρυσι η ίδια κυβέρνηση έκλεισε τελείως τα γήπεδα στο ματς κυπέλλου Άρης – Ολυμπιακός 1-1 στο Χαριλάου, δεν υπήρξε καμία αλλοίωση του θεσμού. Γιατί, τότε, θα έπρεπε να υπερασπιστούν τον Άρη, βέβαια.

Και τότε, η Ελλάδα είχε κάτω από 1.000 κρούσματα την ημέρα και σήμερα 35.000 σε μια ημέρα.

Ο Πλεύρης, συνεπώς, κατά τον Ιβάν, που προφανώς υιοθετεί αυτές τις παπαριές, θα έπρεπε να συναισθανθεί την κρισιμότητα των στιγμών να παίξουν χωρίς θεατές και να αφήσει ελεύθερη την είσοδο. Να προσποιηθεί, ότι δεν υπάρχει καμία πανδημία. Κι ας πεθαίνει κόσμος.

Το Σαββιδοτεχνείο δεν έχει καμία απολύτως αυτορρύθμιση, μάστορα. Τα γράφει, αφού είναι κατά του Ολυμπιακού κι ας πρόκειται για παράνοια. Κι ευτυχώς, στα σχόλια των αναγνωστών, παίρνει τις κατάλληλες απαντήσεις. Όπως το -13 του ΠΑΟΚ και το -11 την ΑΕΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα