(Ιβάν Σαββίδη, δέστο, πριν το κατεβάσουν): “Ψυχώ”ο Γκαρσία: “Γαμ… τον Μαρινάκη, γαμ… τον Ολυμπιακό, πούσ…ες, σας γαμ… καλά” (video)

«Γαμ… τον Μαρινάκη, γαμ… τον Ολυμπιακό, πού…ες. Σας γαμ… καλά». Αυτό λέει ο live video του Πάμπλο Γκαρσία. Εδώ ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια περιφανή νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό, 2-1 στο ΟΑΚΑ κι ο κόσμος, αντί ν’ ασχολείται μ’ αυτό, ο Ουρουγουανός το κατάφερε να μετατοπίσει το ενδιαφέρον από την μπάλα, στο τσαμπουκαλίκι, στην χυδαιολογία.

Αντί ο λαός του ΠΑΟΚ αποθεώνει την ομάδα του, αποθεώνει τις ψευτομαγκιές του Γκαρσία. Το κατάφερε αυτό ο ίδιος ο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ δεν το χρειάζεται. Το απέδειξε μέσα στο γήπεδο ό9τι δεν το χρειάζεται.

Και τι θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης γι αυτό; Αυτός  ο ηθικολόγος πατριώτης που κάνει λόγο στις ανακοινώσεις του ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι ανωμένοι, θα τον πιάσει από το αυτί και στο δάσκαλο τον Πάμπλο Γκαρσία; Ή, μήπως τον βολεύει να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, γιατί θέλει να φανατίσε9ι κι άλλο το λαό του ΠΑΟΚ, γιατί έχει «άλλα» στο μυαλό του;

Κανονικά, ο Γκαρσία θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει από τον ΠΑΟΚ εδώ και τώρα. Αν δεν το κάνει ο Ιβάν θα είναι ψεύτης και υποκριτής και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα χειραγωγεί το λαό του.

Το βίντεο το κατέβασαν αμέσως. Τι φοβήθηκαν; Μήπως του δεις κανένας Σιμιτζόγλου;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα