Κανονικά οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού από την Πέμπτη

Εξαιρείται το Παίδων Πεντέλης και το mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» για τα παιδιά 5-11 ετών

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών κατά του κορωνοϊού αύριο, Πέμπτη (27/01), σύμφωνα με  το υπουργείο Υγείας.

Για τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, συστήνεται να μπουν στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών 

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στον mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, θα λάβουν νέα SMS. Τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα, ώστε να προγραμματιστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα