Κασιμάτη: Είναι ώρα να κάνουμε αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη – Ο Κασσελάκης εξελέγει με ευρύτατη πλειοψηφία

Όσο για τον πρώην πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα, η κ. Κασιμάτη δήλωσε ότι: "Δεν πρέπει να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος, καθώς υπό την ηγεσία του ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μεγάλο κόμμα"

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις διαγραφές Φίλη, Βίτσα, Σκουρλέτη και Τζουμάκα μίλησε στο MEGA η Νίνα Κασιμάτη.

Όπως είπε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάλης αναδείχτηκε νέος πρόεδρος του κόμματος με ευρύτατη πελιοψηφία.

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εκλογές τελείωσαν. Ο πρόεδρος έχει εκλεγεί με ευρύτατη πλειοψηφία. Έχει έρθει πια η ώρα να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι’ αυτό τον λόγο καλό θα είναι όλα τα τα στελέχη να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να σεβαστούν το αποτέλεσμα της κάλπης», είπε.

Όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες κατά του Στέφανου Κασσελάκη αποτελούν «επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα και αμφισβήτησης του αποτελέσματος των εκλογών», σημείωσε η Νίνα Κασιμάτη.

Ακόμη, ανέφερε ότι τα media ασχολούνται πολύ περισσότερο με την προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την ουσία.

«Οι εμφανίσεις του ήταν πολιτικές. Η παρουσία του στην κοινωνία και στη Θεσσαλία, το σήκωμα της συζήτησης για τις ευθύνες της κυβέρνησης στην κλιματική κρίση και τη διαχείριση αυτής, έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, δεν σταμάτησε να δουλεύει πολιτικά. Εάν κάποιος έχει την προκατάληψη να τον κατακρίνει για εκφάνσεις της ζωή του έχει δικαίωμα να το κάνει, αλλά δεν μπορεί να το καταστήσει πραγματικότητα», δήλωσε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι δεν πρέπει να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος, καθώς υπό την ηγεσία του ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μεγάλο κόμμα.

Όσον αφορά για τις διαγραφές Φίλη, Βίτσα, Σκουρλέτη και Τζουμάκα ανέφερε πως εάν τα στελέχη αυτά έπαιρναν πίσω όσα ειπώθηκαν, τότε η στάση του Στέφανου Κασσελάκη θα ήταν θετική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα