Κασσελάκης: «Σέβομαι και τιμώ την Έφη, την πιστεύω για το ψεύτικο SMS»

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω αντιπάλους», έγραψε τα ξημερώματα μετά τις αιχμές από την Αχτσιόγλου για ανοχή στις υβριστικές επιθέσεις Πολάκη

Έμμεση απάντηση στα όσα έχουν γραφτεί για  «στρατό» από λογαριασμούς στα social media, αληθινούς ή bots, οι οποίοι όχι μόνο τον στηρίζουν αλλά επιδίδονται και στην δυσφήμιση της Έφης Αχτσιόγλου και «επίθεση» φιλίας προς την συνυποψήφιά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter). Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης στις 156 λέξεις της ανάρτησής του δεν συμπεριέλαβε ούτε μια για να καταδικάσει τη ρητορική του Παύλου Πολάκη όπως του ζήτησε η αντίπαλός του στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του σημειώνει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», προσθέτει ότι «πιστεύω απόλυτα» την Έφη Αχτσιόγλου μετά το εξώδικο που έστειλε για το «SMS στον Τσίπρα» ενώ παράλληλα σημειώνει για την συνυποψήφιά του ότι «τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο».

Ταυτόχρονα συμπληρώνει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί «τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις» τόσο από «τα ΜΜΕ του συστήματος» όσο και από «εκείνα του κόμματος» και διαμηνύει ότι «είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις και να τις συντρίψω μια προς μια».

«Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Όλο το κείμενο της ανάρτησης Κασσελάκη

Πέμπτη 21/9/23

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.

Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις.

Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ.

Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις.

Και να τις συντρίψω μία προς μία.

Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.

Δευτέρα 25/9/23

Είμαστε μία γροθιά.

Και είμαστε με το φως.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα