«Κλείνει τα αυτιά του» ο Κυριάκος

Μπορεί το όνομα του να παίζει σε μεταγραφικά σενάρια για μεγάλες ομάδες (όπως π.χ. τη Λίβερπουλ), ωστόσο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του, είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο πώς θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να ενταχθεί στην προετοιμασία της νυν ομάδας του, της Σάλκε, τον Ιούλιο.

Άλλωστε ο νεαρός αμυντικός έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο και αυτό που θέλει πρωτίστως είναι να επιστρέψει υγιής στις υποχρεώσεις του γερμανικού συλλόγου. Ακόμη όμως και ως τραυματίας, έχει προσελκύσει το ενδαφέρον μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης και δεν αποκλείεται, παρά τα όσα λέει ο Πολ Κουτσολιάκος, ο διεθνής σέντερ μπακ να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της φήμης της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σάλκε έχει βάλει τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων για τον Παπαδόπουλο, ένα ποσό της τάξεις των 22,5 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολ Κουτσολιάκου:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για μεταγραφή. Ο Κυριάκος είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της Σάλκε».

Διαβάστε επίσης