Κουτσούμπας: Ο λαός αηδίασε με την επίδειξη και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής

Επίθεση από τον γ.γ. του ΚΚΕ και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Έφης Αχτσιόγλου

Βολές κατά πάντων από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Σε ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης στο Περιστέρι έστεψε τα βέλη του τόσο κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και της Έφης Αχτσιόγλου.

Ο λαός, όπως είπε ο γγ του ΚΚΕ, «έχει καρδιά, γνώση, πείρα, που μπορεί πολύ καλά και τώρα να την αξιοποιήσει».

Όπως είπε ο Δημήτρης Κουτσουμπας, «ο λαός έχει φάει με το κουτάλι, τους διάφορους σωτήρες, τους δήθεν καλούς διαπραγματευτές, σαν τον κύριο Μητσοτάκη και τους λοιπούς χαρτογιακάδες και ξέρει πώς καταλήγουν κάθε φορά τα ωραία λόγια τους».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «ο λαός αηδιάζει με την επίδειξη πλούτου και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής». «Τόσο αριστερού μάλιστα, που θεωρεί που θεωρεί και το ΝΑΤΟ, ιερή αμυντική συμμαχία, όπως τη λέει», σχολίασε.

 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας «το ίδιο και με τα επίσης στημένα βιντεάκια στο Tik Τok της κυρίας Αχτσιόγλου. Αυτής της νέας Αριστεράς. Και σκέφτηκε να κάνει επίδειξη στις εργαζόμενες μητέρες που τρέχουν και δε φτάνουν να τα φέρουν όλα εις πέρας, πως προλαβαίνει και πηγαίνει και στο γυμναστήριο της και στον φίλο της το μανάβη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα