Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να είναι στο πολιτικό και ποινικό απυρόβλητο

Τι είπε για τον Στουρνάρα

“Η Ελλάδα χρειάζεται μια χειραφέτηση από τις Βρυξέλλες και να αποκτήσει την κυριαρχία της και την ανεξαρτησία της” δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν έχουμε προστασία της Α κατοικίας, πάμε για πολύ μεγάλη έκρηξη της κοινωνίας και βουλιάζει και η οικονομία μαζί με αυτό” τόνισε.

“Χρειάζεται πρώτα από όλα μια γενναία ρύθμιση των δανείων με ταυτόχρονο κούρεμα και γι’αυτούς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν διαγραφή” πρόσθεσε.

“H χώρα βρίσκεται σε στασιμοανάπτυξη και δεν πρόκειται να έχει καμία αναπτυξιακή προοπτική. Στασιμοανάπτυξη και δανεισμός 4% είναι ατομική βόμβα για την Ελλάδα” σχολίασε.

“Ο μεγάλος κίνδυνος για την ελληνική οικονομία είναι ο κ. Στουρνάρας και η Τράπεζα της Ελλάδας. Είναι οι πολιτικοί εγκληματίες για αυτή τη χώρα, την έχουν καταστρέψει. Αυτά που λέει γιατί δεν τα έκανε όταν ήταν υπουργός Οικονομίας;” είπε ο κ. Λαφαζάνης.

“Και η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να είναι στο πολιτικό και ποινικό απυρόβλητο για μια σειρά πράγματα αλλά κυρίως για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών” συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης