Λέξη δεν βγαίνει απ’το στόμα του Πρίγκιπα Άντριου

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς τον καταγγέλλει για βιασμό σε ηλικία 17 ετών

Παρά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων και την πιο πρόσφατη για βιασμό ανήλικης, ο Πρίγκιπας Άντριου διατηρεί μία πολύ άνετη στάση, καθώς πιστεύει ότι η νομική του ομάδα θα τον «ξεμπλέξει» και προσπαθεί ίσως, να παραπλανήσει το κοινό για την αθωότητά του.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας του Γιορκ κατηγορήθηκε πρόσφατα από θύμα του δικτύου παιδεραστίας του Τζέφρι Έπσταϊν, την Βιρτζίνια (Ρόμπερτς) Τζούφρι, πως την βίασε, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών. Ήδη το όνομά του ήταν άμεσα συνδεδεμένο με αυτό του Έπσταϊν, καθώς ο μαστροπός του προωθούσε ανήλικα κορίτσια.

Οι δικηγόροι του φυσικά, κάνουν ήδη τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητά του, αν και όπως φαίνεται, ο ίδιος δεν αγχώνεται ιδιαίτερα ότι θα πειστεί κανείς για την ιστορία της. Τόσο ο Πρίγκιπας Άντριου, όσο και εκπρόσωποί του έχουν επιλέξει να μην κάνουν καμία σχετική δήλωση, παρά μόνο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος των θυμάτων του Έπσταϊν, Σπένσερ Κούβιν, ανέφερε πρόσφατα σε δήλωσή του πως γνωρίζει την τακτική, που πρόκειται να ακολουθήσει η νομική ομάδα του Δούκα του Γιορκ. «Είμαι σίγουρος ότι θα αναφερθούν στην διπλωματική ασυλία. Οι δικηγόροι της κυρίας Τζούφρι θα αντιμετωπίσουν μεγάλα εμπόδια και πρέπει να τα ξεπεράσουν. Σίγουρα, η νομική ομάδα του Δούκα θα τον συμβουλεύσει να μην παραδεχτεί καμία από τις κατηγορίες και θα προσπαθήσουν να πατήσουν σε διάφορα μέτωπα. Θα είναι μεγάλη υπόθεση», ανέφερε.

Από την άλλη μεριά, ένας φίλος του Πρίγκιπα Άντριου επιβεβαίωσε ακριβώς όσα πίστευε ο Σπένσερ Κούβιν και δήλωσε στην Sun πως η αθωότητά του θα αποδειχθεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν. «Η νομική του ομάδα το περίμενε αυτό και ήταν προετοιμασμένη. Τον συμβούλευσαν να ηρεμήσει και να κάνει υπομονή κι εκείνος απλά ακολουθεί τις συμβουλές τους. Οι νομικές διαδικασίες μπορεί να κρατήσουν για χρόνια, αλλά δεν είναι δικό του το λάθος. Θα κάνει δήλωση, μόνο αν το επιτρέψει η νομική του ομάδα», ανέφερε.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα