Μαδάνε τη μαργαρίτα στην ΕΠΟ για τον τελικό

Ο καιρός για τον τελικό μπορεί να πλησιάζει, αλλά στην ΕΠΟ δεν ξέρουν ακόμη που θα γίνει.

Στον Βόλο, στην Λάρισα ή στο ΟΑΚΑ;

Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου το Πανθεσσαλικό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά μην το …δέσετε!

Για το πού θα γίνει ο τελικός πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: «Η προκήρυξη λέει με σαφήνεια ότι όταν μία ομάδα είναι από την Αθήνα και η άλλη από την Θεσσαλονίκη, όπως εν προκειμένω, τότε ο αγώνας γίνεται στον Βόλο, σε μία ενδιάμεση πόλη τέλος πάντων. Την προκήρυξη δεν μπορούμε εμείς να την αλλάξουμε, διότι αν το κάνουμε πέφτει η διοίκηση της ΕΠΟ. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει η προκήρυξη είναι να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Εάν δεν συμφωνήσουν, τότε εμείς θα κάνουμε αυτό που λέει η προκήρυξη. Δηλαδή ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο ή σε πόλη συναφή με τον Βόλο. Εάν συμφωνήσουν να παίξουν ή στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη, τότε θα δούμε τι συμφωνία είναι αυτή και ανάλογα θα αποφασίσουμε και εμείς. Αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα, την επόμενη Τετάρτη θα έχουμε συνάντηση για αυτό το θέμα».

Για τον Βόλο και χωρίς κόσμο, αν αυτό ισχύει μόνο για την περσινή χρονιά ή ισχύει και για φέτος βάσει των όσων είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος και αν είχε επικοινωνία μαζί του, απάντησε: «Δεν γνωρίζω, πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Μπέο. Θα έχουμε οπωσδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν ξέρω αν θα επιμείνει. Δεν έχω την αίσθηση ότι θα επιμείνει γιατί δεν είναι ίδιες οι ομάδες. Πέρσι οι δύο ομάδες που είχαν προκριθεί στον τελικό, οι οπαδοί τους είχαν δημιουργήσει επεισόδια στην ίδια πόλη πριν μερικά χρόνια και αυτό είχε φοβίσει τον κύριο Μπέο. Τον είχε θορυβήσει μάλλον, όχι φοβίσει γιατί δεν φοβάται και εύκολα. Φέτος δεν είναι ίδια η αντιπαλότητα των δύο ομάδων, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει μία διαφορετική γνώμη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα