Μαρινάκης: «Kαθαρές λύσεις. Ούτε παύλες, ούτε άνω τελείες»

Θέση για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα της Super League και κάτω από ποιες προϋποθέσεις πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το μεσημέρι.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε ως εξής:

«Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του αλλά ποιο το καλύτερο για όλες τις ομάδες ακόμα κ αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο. Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή.Να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος να είναι πρωτος, δεύτερος, τρίτος τεταρτος ακόμα και τελευταιος κλπ. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα για να μπορεί να ξεκινήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Ούτε παύλες ούτε τελείες, ούτε άνω τέλειες.

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαιρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις”, υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Νωρίτερα ο Γ.Αλαφούζος είχε ζητήσει να διακοπεί το πρωτάθλημα, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης είπε εκ μέρους του ΠΑΟΚ ότι έρχεται ένα τσουνάμι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πρόσθεσε πως θα είναι μεγάλες και απρόβλεπτες οι οικονομικές επιπτώσεις.

“Δεν έχουμε καμία αντίρρηση με την πρόταση του κ.Αλαφούζου. Ασφαλώς και πρέπει να τελεσιδικησει και η υπόθεση που υπάρχει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ “, τόνισε.

«Εφ όσον διαφαίνεται αδυναμία συνέχισης, να διακοπεί το πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ, καθώς και άλλες ομάδες πρότειναν παράταση μέχρι τις 24/4 και στη συνέχεια να ληφθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Αρκετές ομάδες πρότειναν να συζητηθεί ξανά το θέμα μετά το Πάσχα για να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα και τελικά αποφασίστηκε να ανασταλεί η διακοπή του πρωταθλήματος ως τις 24 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης