Μαρτίνς: “Θ’ αρχίσουμε τη ρεβάνς σαν να φέραμε 0-0 στον πρώτο αγώνα” (video)

Δεν πρέπει να παρασυρθεί ο Ολυμπιακός από το 1-0 της Κωνσταντινούπολης τονίζει ο Πέδρο Μαρτίνς κι επισημαίνει ότι στη ρεβάνς πρέπει να μπει στο ματς σαν να προέρχεται από ισοπαλία 0-0. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και σε λάθη που έγιναν προς το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στο Olympiacos TV

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά στα 15 πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου ήμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Περιμέναμε στο σημείο αυτό την αντίδραση του αντιπάλου μας γιατί ξέραμε ότι στο γήπεδό του θα το έκανε αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα είκοσι λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Ωστόσο, δεν τελειώσαμε καλά τον αγώνα, επειδή κάναμε πολλά ατομικά λάθη, ιδιαίτερα μετά το γκολ που πετύχαμε και όταν ο αντίπαλός μας έμεινε με παίκτη λιγότερο. Εμείς έπρεπε να έχουμε καλύτερο έλεγχο του αγώνα, επειδή αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο και έπρεπε να ήμασταν περισσότεροι προσεκτικοί με ατομικά λάθη αλλά και γενικότερα όταν παίζεις με έναν παίκτη παραπάνω

Θα ξεκινήσουμε σα να ήταν 0-0 το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, επειδή τίποτα δεν έχει κριθεί. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια, πόσω μάλλον όταν έχεις έναν ποιοτικό αντίπαλο με τόσους καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο δεύτερο παιχνίδι, επειδή σήμερα δεν ήμασταν ιδιαίτερα ικανοί να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν ήμασταν σταθεροί στην απόδοσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, ένα μέρος τελείωσε και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

 

 

Διαβάστε επίσης