Με μισθό ο Ζαγόρ στην ΕΠΟ; Θα το… τολμήσει ο Αυγενάκης, μετά το κάζο;

Τις προάλλες ο Βάγγος ο Γραμμένος βγήκε του Θωμαϊδη για το «αντίο» στην καρέκλα της ΕΠΟ. Όχι στην προεδρία. Στην καρέκλα είπε ο Βάγγος. Κανένας, πλην Σαββιδοτεχνείου, δεν έγραψε ποτέ ότι ο Βαγγέλης ήταν πρόεδρος.

Τέλος πάντων, η ιστορία έγραψε ότι από την προεδρία της ΕΠΟ πέρασε κι ένας Βαγγέλης Γραμμένος, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, ανύπαρκτοι. Αλλού είναι το θέμα.

Λέει σε κάποια στιγμή ο Θωμαϊδης, ότι ο Αυγενάκης έκοψε το ρευστό στον Γραμμένο. Κανένα τάλαρο το μήνα καθάριζε ο Βαγγέλης, επειδή έγινε εκτελεστικός πρόεδρος. Επί του γίγαντα Βασιλειάδη, βέβαια. Επί ΣΥΡΙΖΑ.

Κι άντε, με τον Γραμμένο, ό,τι έγινε, έγινε. Έφυγε με το παράπονο ότι ο Αυγενάκης με το νόμο του’ κοψε τα λεφτά. Με το Ζαγοράκη, τι θα γίνει; Θα περάσει καμιά τροπολογία ο Αυγενάκης, ώστε ο Ζαγόρ να γίνει κι αυτός Εκτελεστικός;

ΟΚ, τα 25.000 ευρώ το μήνα από την Ευρωβουλή, είναι ένα ποσό σοβαρό. Που ο Θοδωρής θα έρχεται στην ΕΠΟ για να βάζει υπογραφές και να φεύγει, δεν είναι μεροκάματο αυτό;

Μήπως ήταν κι αυτός μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας να κατέβει για πρόεδρος ο Ζαγόρ; Θα δείξει. Πάντως και να μην νομοθετήσει ο Αυγενάκης, γιατί μπορεί να μην τον παίρνει μετά το κάζο που έπαθε, ο Ζαγόρ μπορεί να παίρνει όσα οδοιπορικά θέλει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα