Με Μητσοτάκη το τελευταίο «αντίο» στον Μαχαιρίτσα

Ο πρωθυπουργός παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία μαζί με την σύζυγό του. Τον αγαπημένο σε όλους Λαυρέντη αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του

Στο τελευταίο «αντίο» του αγαπημένου σε όλους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα. Εκεί συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος, αποχαιρέτισαν τον τραγουδοποιό ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 63 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και θαυμαστές του, που λάτρεψαν και σιγοτραγούδησαν τα τραγούδια του, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους Λαυρέντη.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 15:30, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τραγουδήσει με τον καλό του φίλο, Νίκο Πορτοκάλογλου, δίνοντας μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στις 10 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, σόκαρε και γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, με πολλούς συναδέλφους του αλλά και πολιτικούς και απλό κόσμο να μοιράζονται συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τραγουδιστές, φίλοι και συγγενείς στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Παρών ο αδελφικός του φίλος Γιάννης Κότσιρας.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τον οποίο είχε τραγουδήσει πολλές φορές ο Μαχαιρίτσας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος με την οικογένειά του. Την Αλεξάνδρα Μικρούτσικου και την Μαρία Παπαγιάννη.

 

 

Διαβάστε επίσης