Με τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με τον αρχηγό του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής γυμνάστηκε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού Λάζλο Μπόλονι, θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ.

Το δίλημμα που υπάρχει τώρα είναι αν ο Κουρμπέλης θα παίξει στα χαφ ή στο κέντρο της άμυνας με τον Αλεξανδρόπουλο να διατηρείται στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια αρχικά αυτό που έχει σημασία σε πρώτη φάση για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως μετά τον Χατζηγιοβάνη έχει στη διάθεση του και τον Κουρμπέλη και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ουσιαστικά είναι αυτό του Σαβιέρ. Επίσης ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ και Σέχου.

Πριν την έναρξη του προγράμματος της Παρασκευής ο Μπόλονι έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του από παιχνίδια της ΑΕΚ και εστίασε στα δυνατά και αδύνατα σημεία των κιτρινόμαυρων ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής ενώ το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο Ρουμάνος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ, αυτό με παίκτες που υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής και στο άλλο που δεν υπολογίζει. Η μόνη διαφορά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα είναι πως ο Αργύρης Καμπετσής είναι εκτός και ο Μπόλονι έχει στη διάθεση του τον Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα