Μειώθηκε η ποινή του Αχιλλέα Μπέου για την υβριστική επίθεση στον διαιτητή Πουλικίδη

Οι τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου έγιναν 45 μέρες

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε τον αποκλεισμό του Αχιλλέα Μπέου για την υβριστική επίθεση στον διαιτητή Πουλικίδη του αγώνα Κηφισιά – Βόλος.

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου είχε τιμωρηθεί για τις ύβρεις στον διαιτητή Πουλικίδη του αγώνα Κηφισιά – Βόλος, με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για τρεις μήνες και με πρόστιμο 12.000 ευρώ ενώ το ίδιο πρόστιμο είχε επιβληθεί και στον Βόλο.

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με απόφαση της, διατήρησε τα πρόστιμα αλλά μείωσε την ποινή απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια σε 45 ημέρες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Απορρίπτει την από 20.2.2024 έφεση καθόσον ασκείται από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο και αφορά την επιβολή σε βάρος του δεύτερου χρηματικής ποινής 12.000 ευρώ.

– Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την ίδια άνω έφεση, καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο της προαναφερόμενης ΠΑΕ, κατά της υπ’ αριθμ. 34/16.2.2024 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

– Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 34/16.2.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 45 ημέρες και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ και στην εκκαλούσα ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ χρηματική ποινή 12.000 ευρώ. (αγώνας της 11.2.2024, Κηφισιά-Βόλος, για το πρωτάθλημα της Super League)».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα