Μελισσανίδης: «Να τελειώνουμε γρήγορα»

Θετική έκβαση είχε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ραντεβού που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Λίγο μετά το τέλος της κουβέντας των δύο ανδρών, ο «Τίγρης» τόνισε πως κοινή θέση του ίδιου και της Πολιτείας είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες.

«Αναπτύξαμε το όλο πρότζεκτ στον υπουργό. Τα βλέπει πολύ θετικά. Και έχουμε την διαβεβαίωση πως θα είναι δίπλα μας και θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια. Για να γίνει πραγματικότητα το έργο που όλοι συζητάμε και όλοι θέλουμε», υποστήριξε ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ραντεβού, ο υπουργός και το επιτελείο του είδαμε ότι έχουν και την διάθεση και την θέληση. Καταλάβαμε πως και αυτοί θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες και να τελειώνουμε γρήγορα. Ήταν πολύ καθοριστικό το ραντεβού. Και θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για την προσπάθεια που κάνει, έτσι ώστε η ΑΕΚ επιτέλους να ξεκινήσει αυτό το έργο που όλοι θέλουμε».

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, ο «Τίγρης» σχολίασε: «Ένα, ένα θα τα κάνουμε. Θα περπατάμε και μετά θα τρέχουμε. Για το άλσος δεν έγινε κουβέντα, γιατί εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με το άλσος. Η ΑΕΚ ότι έχει να κάνει, θα το κάνει στο οικόπεδο που της ανήκει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα