Μελισσανίδης προς παίκτες: «Προπονητής τριετίας ο Γιαννίκης»

Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και παρουσίασε στους παίκτες τον νέο προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη. Η παρουσίαση έγινε στα αποδυτήρια με όλους τους διεθνείς παρόντες, πλην του Τσούμπερ, ο οποίος αναμένεται να είναι κανονικά στην αυριανή προπόνηση.

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε στους παίκτες την πίστη στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη, ισχυροποιώντας τον στον μεγαλύτερο βαθμό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στην ομιλία του επεσήμανε ότι ο Γιαννίκης είναι ένας προπονητής με τον οποίο η διοίκηση οραματίζεται να τον διατηρήσει στον πάγκο της για τα επόμενα τρία χρόνια, δίνοντάς του το χρίσμα του τεχνικού που θα κοουτσάρει την ΑΕΚ στο πρώτο της παιχνίδι στην Αγια-Σοφιά.

«Δεν είναι προπονητής για λίγο, είναι προπονητής τριετίας. Τον πιστεύουμε πολύ ως club και θέλουμε να επενδύσουμε σε εκείνον. Να είστε αγαπημένοι, μονοιασμένοι και να ανταποκρίνεστε σε αυτά που σας λέει για να φτάσουμε ψηλά», ανέφερε ο Μελισσανίδης.

Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ελληνογερμανό τεχνικό είναι μέχρι το καλοκαίρι αλλά με δικαίωμα ανανέωσής της για άλλα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα