Μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της!

Αναφίβολα πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό αυτό που συνέβη στην Ταϊβάν. Τέσσερις μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι μιας 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της! Ναι καλά διαβάσατε.

Η  ασθενής, πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Φουγίν στην επαρχία Πινγκτούνγκ για να εξετάσουν οι γιατροί το μάτι της, το οποίο είχε πρηστεί. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις το ιατρικό προσωπικό εντόπισε τις μέλισσες.

Ο καθηγητής Hung Chi-ting, ο επικεφαλής του οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείου, έκανε λόγο για «παγκόσμια πρώτη», καθώς δεν έχει ξαναγίνει γνωστή ανάλογη περίπτωση.

«Είδα κάτι που έμοιαζε με πόδια εντόμου, έτσι τα τράβηξα κάτω από το μικροσκόπιο ένα-ένα, χωρίς να τραυματίσω το σώμα τους. Ήταν τέσσερις μέλισσες ενός είδους που ζει κοντά σε νεκροταφεία ή πεσμένα δέντρα, έτσι είναι απλό να τις πετύχεις καθώς σκαρφαλώνεις στα βουνά», είπε ο Hung Chi-ting, περιγράφοντας τη στιγμή που ανακάλυψε τις μέλισσες.

«Επισκεφτήκαμε και φτιάχναμε τον τάφο ενός συγγενή μας και κάθισα κάτω για να ξεχορταριάσω. Ένιωσα τον άνεμο να φυσάει στο πρόσωπό μου, μετά ένιωσα κάτι στο μάτι μου που νόμιζα ότι ήταν χώμα», είπε η 20χρονη και συνέχισε: «Καθάρισα το μάτι μου με νερό, αλλά άρχισε να με πονάει πολύ το βράδυ. Ο πόνος ήταν οξύς και το μάτι μου δάκρυζε».

Οι ιατροί του νοσοκομείο προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό, κατά την οποία ανέφεραν ότι η κοπέλα έπαθε κυτταρίτιδα και κερατίτιδα.

Οι δυο φλεγμονές προκλήθηκαν από το γεγονός ότι οι μέλισσες παρέμειναν στο μάτι της νεαρής γυναίκας για περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Η ασθενής, μετά από την απαραίτητη φροντίδα, πήρε εξιτήριο και οι γιατροί πιστεύουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα