Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Σας φοβούνται. Μην τσιμπάτε»

Στους παίκτες της ΑΕΚ μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής είπε πολλά και με νόημα…

«Ξέρω πως όλοι είστε στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δείξαμε πολλά πράγματα στο γήπεδο και αξίζαμε τη νίκη. Υπάρχουν και αρνητικά που πρέπει να δούμε, όπως την αντίδρασή μας στις στημένες φάσεις. Όμως, δείξατε τι μπορείτε να κάνετε και πόσο καλοί παίκτες είστε. Μην τσιμπάτε σε τέτοιες προκλήσεις που θα σας κάνει ο αντίπαλος.» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες καταστάσεις μέσα στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να τις περιμένουμε στα παιχνίδια. Ήταν λάθος η αντίδραση του Λιβάι, αλλά δεν μπορώ να τον αδικήσω με όσα έγιναν. Όσο δύσκολο κι αν είναι, χρειάζεται ηρεμία και να μην αντιδράμε. Πιθανότατα μπορεί να έχουμε και παρόμοιες διαιτησίες.

Να ξέρετε πως θα τα έχετε αυτά σε όλα τα γήπεδα, γιατί καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι πόσο καλοί παίκτες είστε και θα σας φοβούνται, αλλά κι εσείς πρέπει να μάθετε να μην επηρεάζεστε. Εμείς θα κοιτάμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα παίζουμε και να αποδίδουμε καλά, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα