ΜΚΟ για τα ΜΜΕ θέλει να ιδρύσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι άδειο και αυτό δημιουργεί ζητήματα και στα ΜΜΕ του κόμματος, μέσω του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη

Το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι άδειο και αυτό δημιουργεί ζητήματα και στα ΜΜΕ του κόμματος.

Έτσι, όλοι στην Κουμουνδούρου προσπαθούν να κατεβάσουν ιδέες για το πώς θα αναζητήσουν πηγές χρηματοδότησης προκειμένου να στήσουν μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, που θα λειτουργεί ως παρατηρητήριο ελέγχου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. «Να γκρινιάζει, να εγκαλεί και να διορθώνει ακτιβιστικά», ειπώθηκε χαρακτηριστικά μάλιστα σε μια τελευταία τηλεδιάσκεψη.

Και αυτό σε συνδυασμό με επιμέρους κινήσεις για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ευρωπαϊκών προδιαγραφών «αριστερής φωνής». Μάλιστα, εκείνος που ενθαρρύνει τη δρομολόγηση ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης. Όπως λέει, «απέναντι στον εχθρό πρέπει να δώσουμε τη μάχη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», και δεν δίστασε να προτείνει στους συντρόφους του να εκδίδεται η «Αυγή» στα ισπανικά, τα γερμανικά και τα αγγλικά.

Αρκετοί πάντως που άκουσαν την πρόταση Αρβανίτη αναρωτήθηκαν τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, καθώς εδώ δεν την αγοράζουν οι φίλοι και οι ψηφοφόροι τού ΣΥΡΙΖΑ, για ποιον λόγο να δώσουν τα ωραία τους ευρουλάκια οι Ευρωπαίοι αριστεροί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα