Μπαίνουν τα χρήματα για την «Αγιά Σοφιά»

Το πρώτο και σημαντικό… βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (30/10) στα γραφεία της εταιρείας του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, στις 19:00 στα γραφεία της «Aegean» θα ψηφιστεί η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της «Δικέφαλου 1924 ΑΕ» ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ και το «παρών» αναμένεται να δώσουν Έλληνες επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν τον «Τίγρη» στο έργο που θα αλλάξει… σελίδα στην Ένωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ σε αυτό το εγχείρημα θα βρίσκονται οι Πέτρος Παππάς, Πόλυ Χατζηιωάννου, αλλά και οι Γιώργος Δαλακούρας, Μάκης Αγγελόπουλος, Βασίλης Σαραντίνης, Γκίγκας Γκούμας, Δημήτρης Στεφάνου και Μιχάλης Σάλλας, οι οποίοι θα μετάσχουν ενεργά στην ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Πάντως, σημαντικό μερίδιο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα έχουν και οι οπαδοί της ομάδας, μια και από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν το 50% είναι για το νέο «σπίτι» της ομάδας και όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις το ποσό ανέρχεται στα 1,5 εκ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης