Μπακάκης: «Μας αφήνει πικρία το 0-0»

Πικρία αφήνει στην ΑΕΚ το ισόπαλο 0-0 με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Μιχάλης Μπακάκης σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μπακάκης:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Υπήρχε, πάθος δύναμη, τακτική. Είχαμε δύο κλασικές φάσεις από στατικές μπάλες και οι δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο.

Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής, σίγουρα ο ΟΣΦΠ είναι καλή ομάδα, εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Μου αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας, στη συνέχεια υπάρχουν κι άλλα ντέρμπι που πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για το πως λειτούργησε η ομάδα μετά την αποβολή του Σιμόες: «Σίγουρα μετά την αποβολή υπήρχε πίεση, είχαμε σωστή τακτική όμως και δεν κατάφερε να κάνει φάση ο αντίπαλος».

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα: «Οι αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα είναι ότι υπάρχει πειθαρχία, υπάρχει πάθος, υπάρχουν τρεξίματα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης