Μπακασέτας: «Είμαι περήφανος αρχηγός της εθνικής ομάδας»

«Μπορούσαμε να νικήσουμε τη Γαλλία»

Περήφανος που είναι αρχηγός της εθνικής δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, που σκόραρε στο 2-2 της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία. Στις δηλώσεις που έκανε μετά την επιτυχία τόνισε:

Για το αν περίμενε το αποτέλεσμα κόντρα στους Γάλλους: «Αν με ρωτάτε για πριν από το παιχνίδι, τότε όχι. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε τη νίκη σήμερα. Θα μείνω στην προσπάθεια, κάναμε μεστή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Είμαι υπερήφανος, που είμαι μέλος και αρχηγός αυτής της ομάδας. Χρωστούσαμε στους εαυτούς μας ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Περιμένουμε τα παιχνίδια του Μαρτίου πώς και πώς για να πραγματοποιήσομε τον στόχο μας».

Για το τι κερδίζει η Ελλάδα μέσα από τέτοια παιχνίδια: «Κερδίζεις εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Είναι δύο σημαντικά συστατικά, είναι το παιχνίδι που ίσως να έχουμε κερδίσει τα περισσότερα».

Για την εμφάνισή του: «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν θα πω ότι δεν μ’ αρέσει να βάζω γκολ, το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Όταν είσαι αρχηγός πρέπει να είσαι το παράδειγμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα