Μπάρκας: «Θέλουμε να “κλείσουμε στόματα”»

Ως μια ευκαιρία απάντησης στους αμφισβητίες, αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό ανέφερε -κατά τη διάρκεια της «κιτρινόμαυρης» μέρας Τύπου- ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης, χαρακτήρισε ενδεχόμενη κατάκτηση και αυτού του τροπαίου σαν «”κερασάκι στην τούρτα”». Και τόνισε πως οι δύο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, παρά μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπάρκας: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Μόνο στα 90 λεπτά εντός γηπέδου. Είναι ένας τελικός και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά εμείς θέλουμε να “κλείσουμε στόματα”, παίρνοντας το Κύπελλο».

Για το κίνητρο: «Κίνητρο αποτελεί η νίκη. Είμαστε η ΑΕΚ και θέλουμε τη νίκη, κλείνοντας θετικά τη σεζόν. Θα είναι το “κερασάκι στην τούρτα”. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο μπροστά στους οπαδούς μας και γιατί όχι μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Αν η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί απάντηση στους αμφισβητίες: «Δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες. Όλοι μας έχουν παραδεχθεί. Είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας».

Αν το ΟΑΚΑ είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ: «Θα είναι οπαδοί και των δύο ομάδων, οπότε δεν είναι ακριβώς η έδρα μας. Ωστόσο, τυπικά μπορεί να είμαστε γηπεδούχοι και ενδεχομένως να είναι πλεονέκτημα».

Αν προετοιμάζεται για διαδικασία πέναλτι: «Αν παίξουμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά, δεν θα χρειαστούν τα πέναλτι».

 

Διαβάστε επίσης