Μπαρτομέου: «Ιδανικός ο Βαλβέρδε προετοιμάζουμε την μετά Μέσι εποχή»

Δήλωσε στο «Associated Press» ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των διοικούντων στην Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη.

Συγκεκριμένα από τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Associated Press».

Ο επικεφαλής της Μπαρτσελόνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Βάσκος τεχνικός «είναι ο ιδανικός προπονητής για να καθοδηγήσει αυτή τη γενιά παικτών». Ακόμα, επανέλαβα πως ο σύλλογος προετοιμάζει «την μετά Μέσι εποχή».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αυτή την χρονιά φέραμε νεαρούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Πιστεύουμε ότι ο Βαλβέρδε είναι ο ιδανικός προπονητής για να καθοδηγήσει αυτή τη γενιά παικτών που ήταν τόσο επιτυχημένη με εκείνη που αποτελείται από πολύ ταλαντούχους παίκτες.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε αυτή την ένωση, τη σύνδεση μεταξύ των δύο που θα μπορέσουν να πάνε ακόμη πιο μπροστά την ομάδα. Και ο Βαλβέρδε έχει την ικανότητα για να το κάνει.

Προετοιμάζουμε τη μετά Μέσι εποχή. Τις επόμενες δύο με τρεις σεζόν ο ηγέτης μας θα συνεχίσει να είναι ο Μέσι. Αλλά είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κι άλλοι νέοι παίκτες που έρχονται.

Παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό, αλλά και ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από την ακαδημία της Μασία. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ετοιμάζουμε την εποχή μετά τον Μέσι.

Δεν έχω αμφιβολίες ότι αφού ο Μέσι σταματήσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι συνδεδεμένος με αυτόν τον σύλλογο για όλη του τη ζωή.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Σίγουρα θα είναι επιθυμία όλων των πλευρών να ανανεωθεί για πάντα από τη στιγμή που υπάρχει η αίσθηση της δύναμης και της φιλοδοξίας».

Διαβάστε επίσης