Μπέος: «Τους άξιζε να κατεβάσω τους διακόπτες στον τελικό»

Σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε τους λόγους της απουσίας του από τον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακού που έγινε στην πόλη του, αλλά και στους τρόπους αντίδρασης που σκέφτηκε.

Ο Αχιλλέας Μπέος, είπε στην ΕΡΤ3:

«Είναι λυπηρό όταν ένας άνθρωπος μεγάλος επιχειρηματίας θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και βρίσκει στα δικά του παιχνίδια τα θεσμικά όργανα και του κάνουν τα χατίρια. Μιλάω για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Επειδή έτσι ήθελε επειδή έχουμε κόντρα να μη βρεθώ στον τελικό και στο γήπεδο της πόλης μου. Με αυτά τα καμώματα και τις μικρότητες είπα θα πάω. Όταν στο υγειονομικό πρωτόκολλο βρίσκεται το όνομά μου. Βρέθηκε ένας ταξίαρχος και μου είπε διευκόλυνε το έργο μας και του είπα με ποιο δικαίωμα μου λέτε να μπω ή να μην μπω στο γήπεδο.

Το πρωτόκολλο έλεγε 360 άτομα. Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση αστυνομικούς του Βόλου. Αποφάσισα στις 4.30 να ενημερώσω ότι δε θα πάω. Είναι δυνατόν ένας ιδιώτης για οποιοδήποτε λόγο να παρεμβαίνει σε θεσμικά όργανα κι αυτά δυστυχώς για τη στολή που φοράνε να δηλώνουν υποταγή στις ορέξεις ενός επιχειρηματία. Σκέφτηκα να πάω να κατεβάσω τους διακόπτες και να γελάσει όλος ο κόσμος… Αλλά λέω τι φταίει ο κόσμος.. Αυτό τους άξιζε όμως».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα