Μπλόφα Μπαλτάκου ή αυτονομήθηκε ο Μπένετ και δεν δίνει λόγο σε κανέναν;

Τι παίχτηκε με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και τον Παπαπέτρου και τον Μπένετ; Μπας και αυτονομήθηκε ο Άγγλος; Και δεν πήρε χαμπάρι η πιάτσα ή ήταν καμιά μπλόφα του Μπαλτάκου;

Ο Μπένετ είχε αποφασίσει για τον Παπαπέτρου και τον Αρτούρ Ντίαζ πριν από δέκα μέρες, όχι τις παραμονές των ντέρμπι. Κι ο Μπαλτάκος δήλωσε στον Metropolis, αλλά καις τον ίδιο τον Μάκη τον Γκαγκάτση, ότι έχει συνεννοηθεί με την UEFA να έρθει ξένος στην Τούμπα.

Να το έλεγε αυτό ο Τάκις επίτηδες για να φορτώσει στον Μπένετ καμιά παπαριά του Παπαπέτρου, όπως κι έγινε; Δεν τον έχω ικανό τον Τάκι. Δεν πρέπει να το ήξερε, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.

Ρε, μπας κι ο Μπένετ έκανε την επανάστασή του; Μπορεί να βαρέθηκε ο άνθρωπος να είναι του yes man και σου λέει, πρέπει να γράψω ιστορία στην Ελλάδα.

Δεν ξηγείται αλλιώς. Όταν η διαιτησία πέρυσι έκανε αίσχη, σου λέει, όλοι σε μένα τα φορτώνανε. Τώρα θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Και να έβαλε τον Παπαπέτρου.

Αλλού είναι το θέμα. Αν το συνεχίσει το βιολί αυτό ο Μπένετ και την Δευτέρα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ βάλει κανένα Μανούχο, το θα γίνει; Διότι μπορεί να το παίξει κι έτσι το παιχνίδι, αν αποφάσισε να αυτενεργεί.

Έχει ψωμί αυτό που έκανε ο Μπένετ. Εδώ είμαστε. Και τώρα που το θυμήθηκα: ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να στηρίζει τον Μπαλτάκο; Ή, μήπως όχι;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα