Μπογέ: «Είμαι ικανοποιημένος στην ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα δηλώνει ο Λούκας Μπογέ. Μιλώντας στο πλαίσιο του match programme της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στάθηκε στο δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και στην κατάσταση την οποία βρίσκεται τώρα.

Αναλυτικά ο Λούκας Μπογέ είπε: «Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω. Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ» δηλώνει ο Λούκας Μπογέ στο match programme του τελευταίου εντός έδρας της ομάδας μας για την εφετινή σεζόν με την ΑΕΛ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Όταν είσαι επιθετικός ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι».

Διαβάστε επίσης