«Μπ…ρ…έλο η Νέα Δημοκρατία»

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνοντας με νόημα ότι είναι αποκλεισμένος από τα συστημικά -όπως τα χαρακτήρισε- ΜΜΕ. Ως αντί-παράδειγμα, μάλιστα, έφερε την προνομιακή -σύμφωνα με τον ίδιο- μεταχείριση του Σταύρου Θεοδωράκη, και παλαιότερα της «Ελιάς».

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αποκάλεσε «υπάλληλο» και «γενόσημο» της διαπλοκής τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ πρόσθεσε ότι κανένας πολιτικός αρχηγός ή στέλεχος πρώτης γραμμής δεν αποτολμά να μιλήσει κατά της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και της πολιτικής που αναπτύσσει η Ουάσινγκτον σε όλο τον κόσμο.

Σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Αυτιά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία, με εμφανώς ειρωνική διάθεση: «Από νεαρός δεν πλήρωσα ποτέ για να πάω με γυναίκα. Δεν θα πάω τώρα στα γεράματα σε μπ…ρ…έλο…». Αναφερόμενος στην περίοδο της συμμετοχής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στον αρχικό σχηματισμό της συγκυβέρνησης έκανε λόγο για πολιτικούς αρχηγούς «παλιανθρώπους», οι οποίοι στην αρχή «απέκλειαν κάθε ενδεχόμενο μείωσης σε μισθούς και συντάξεις ή απολύσεις» όπως είπε.

Από το στόχαστρο του κ. Καρατζαφέρη δεν ξέφυγε ούτε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης, για τον οποίον σχολίασε ότι «όποιος βλέπει Πρετεντέρη, κάνει κακό στον εαυτό του. Ακρωτηριάζεται πνευματικά».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε απαξιωτικά στους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι αποχώρησαν από το κόμμα του και εντάχθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας χαρακτηριστικά για τον πρώτο: «Του Βορίδη του έδωσαν και τηλεοπτική εκπομπή. Κάθε Δευτέρα βράδυ. Νομίζω με… καλεσμένο τον Γιάννη Πρετεντέρη»…

Διαβάστε επίσης