Μπρούνο Γκάμα: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Άρης αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του και ο Μπρούνο Γκάμα μετά το 0-0 με τη Λαμία, έστειλε τα δικά του μηνύματα.

«Είμαστε φυσικά απογοητευμένοι. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο μάς βγήκε μια πίεση να κερδίσουμε, αλλά μας μπλόκαρε η Λαμία».

Για το αν αισθάνεται ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν «must-win»:

«Αισθανόμαστε ότι κάθε παιχνίδι είναι έτσι. Αλλά αυτήν την περίοδο που δεν έχουμε και θετικά αποτελέσματα, το νιώθουμε ακόμη περισσότερο. Είναι πράγματι μια δύσκολη περίοδος. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να κερδίσουμε, όλοι μάχονται, αλλά αυτήν την περίοδο δεν έχουμε τον τρόπο, δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε αυτό».

Για τον λόγο που κατά τη γνώμη του ο Άρης δυσκολεύεται να σκοράρει:

«Είναι δύσκολο να πεις γιατί ή να βρεις μόνο ένα πράγμα. Προσπαθήσαμε και στο προηγούμενο και στο σημερινό παιχνίδι και είχαμε καλές ευκαιρίες κυρίως στα πρώτα ημίχρονα. Έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ, μέσα στο 2022, και είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι, όπως κάνουμε στις προπονήσεις, για να διορθώσουμε την κατάσταση».

Για την υπόσχεση που έδωσαν οι παίκτες στον Θόδωρο Καρυπίδη και για το τι έχουν να πουν στον κόσμο για την αδυναμία να κερδίσουν:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει στον Άρη. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα, όλοι μαζί, για να το αλλάξουμε αυτό. Από την Τετάρτη θέλουμε να το αλλάξουμε, να προκριθούμε στο Κύπελλο, να αλλάξουμε την κατάσταση και να τα πηγαίνουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα