Ν.Δ.: “Στην παρέα του Αλ. Τσίπρα στα Τρίκαλα ήταν υπόδικη αστυνομικός για πλαστά διαβατήρια;”

«Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…» δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Ν. Ρωμανός

Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητάει η ΝΔ επικαλούμενη δημοσίευμα της ιστοσελίδας Parapolitika σύμφωνα με το οποίο, στην πρόσφατη εορταστική απόδρασή του στα Τρίκαλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να έχει στην παρέα του υπόδικη αστυνομικό.

«Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…» δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα Parapolitika, «διακρίνεται μεταξύ άλλων στην παρέα η αστυνόμος Μ.Χ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της».

Το ίδιο δημοσίευμα θέτει επίσης θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας πως ο κ. Τσίπρας «ποζάρει περήφανος δίπλα στη συγκεκριμένη κυρία η οποία φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ζητήματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα