ΝΔ: «Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά»

Η ανακοίνωση της Πειραιώς για τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για Δημήτρη Κουφοντίνα και Χριστόδουλο Ξηρό

«Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά» ήταν η φράση με την οποία η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ψέματα σε σχέση με Δημ. Κουφοντίνα και Χρ. Ξηρό.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, η ΝΔ σημειώνει ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν συνελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί διακυβέρνησης Σαμαρά. Υπενθυμίζει επίσης ότι «μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Σε κάθε μια πρόταση ο κ. Τσίπρας λέει κι ένα ψέμα. Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να ξεχάσουμε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, ακούσαμε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός συνελήφθη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά σχέση με την αλήθεια. Η σύλληψή του έγινε, στις 3 Ιανουαρίου 2015, επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν να πάει ο Δ. Κουφοντίνας σε αγροτικές φυλακές. Όταν με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει τα ψέματά του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι Τσίπρας και αλήθεια δεν συναντιούνται πουθενά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα