Νεκρή ελληνίδα τουρίστρια που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Τη ζωή της έχασε κοπέλα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα.

Η μοιραία  βόλτα για την Ελληνίδα τουρίστρια έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, όταν το μπουρίνι που ξέσπασε  στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί ο ιμάντας που κρατούσε και να πέσει στο νερό χάνοντας τη ζωή της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα Σύβοτα και την Κέρκυρα. Τη γυναίκα που έκανε διακοπές στην περιοχή περισυνέλλεξε το δελφίνι που έκανε δρομολόγιο από τους Παξούς εκείνη την ώρα.

Όπως διαπιστώθηκε δεν είχε τις αισθήσεις της.

Στο λιμάνι των Συβότων ανέμενε ασθενοφόρο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η άτυχη γυναίκα είχε έρθει για διακοπές από περιοχή της Θράκης.

Ο χειριστής της βάρκας βρέθηκε ουσιαστικά ναυαγός ανάμεσα στα κύματα. Έγινε αντιληπτός από ιδιωτικό σκάφος οι άνθρωποι του οποίου κατάφεραν να τον βγάλουν από την θάλασσα και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η 62χρονη που ήταν μητέρα δύο ενήλικων παιδιών αλλά και γιαγιά, έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο ενώ μέσα στο σκάφος που τραβούσε το αλεξίπτωτο ήταν και ο σύντροφός της.

Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και οι αρχές, προσπαθούν τώρα και μέσα από την κατάθεσή του, να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα, αν τηρούνταν όλα τα μέτρα και τι μπορεί να πήγε στραβά.

O χειριστής του σκάφους είπε: «Δεν έφταιγα σε κάτι. Έβαλε ένα λεπτό αέρα. Πήγαμε να πνιγούμε όλοι μαζί, πήγε να πάρει νερά το σκάφος, πάλι καλά βρέθηκε και με σώσανε. Είμαι σε σοκ. Όλη μέρα κλαίω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα