Νέο διπλό «χτύπημα» από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Σε Σχηματάρι και Ριτσώνα, μέσα χρονικό διάστημα περίπου 20 λεπτών, «χτύπησαν» οι διαβόητοι πλέον ληστές των χρηματοκιβωτίων, που εσχάτως «δραστηριοποιούνται» και στην περιοχή της Βοιωτίας.

Αρχικά, πέντε άντρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στο Σχηματάρι, στις 3.20, σήμερα τα ξημερώματα. Μπήκαν στο εργοστάσιο αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα και στη συνέχεια μία γυναίκα, χημικό, που βρισκόταν εκεί, και επιχείρησαν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.

Πριν ακόμα εκδηλωθεί η οποιαδήποτε αντίδραση και ενώ δεν είχαν περάσει 20 λεπτά, μία ομάδα τεσσάρων ανδρών αυτή τη φορά, επίσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, έφτασε στο εργοστάσιο της σαπωνοποιίας Παπουτσάνης, που βρίσκεται στη Ριτσώνα. Οι τέσσερις ληστές ακινητοποίησαν τον φύλακα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στην Βοιωτία, αλλά και στην Εύβοια έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, για να εντοπιστούν τα ίχνη των ληστών.

Να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες, πολλά εργοστάσια στην ίδια περιοχή έχουν πέσει θύματα της σπείρας των ληστών, οι οποίοι ακινητοποιούν τους φύλακες και κλέβουν τα χρηματοκιβώτια, χωρίς να αφήνουν ίχνη πίσω τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα