Νέο βήμα με ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ

Οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχουν μπει πλέον στην τελική τους ευθεία. Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό αύριο θα γίνει η τελική παρουσίαση των σχεδίων της ιστορικής έδρας της «Ένωσης» στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Συνάντηση στην οποία αναμένεται να ανάψει και το «πράσινο φως» για την κατασκευή της νέας έδρας των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ εργάζονται πυρετωδώς για να ετοιμάσουν και την τελική παρουσίαση προς τον Τύπο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα. Εξάλλου, όλα πηγαίνουν βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχουν θέσει εξ αρχής στην ομάδα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η αναδόμηση της ιστορικής έδρας της «Ένωσης» θα ξεκινήσει οριστικά στις 10 Φεβρουαρίου του 2014.

Άλλη μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε στη συνεδρίαση της «Δικέφαλος 1924», δηλαδή της εταιρείας στην οποία θα ανήκει το νέο γήπεδο. Παρουσία όλων των διοικητικών στελεχών της εταιρείας και του Δημήτρη Μελισσανίδη, σφραγίστηκε η καταβολή 1 εκατ. ευρώ, που είναι το αρχικό ΜΚ της, από τον Γιώργο Μελισσανίδη. Επίσης, προκηρύχτηκε Γενική Συνέλευση με θέμα την ΑΜΚ κατά 30 εκατ. ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για την κατασκευή του «ναού» της ΑΕΚ. Μέσω της διαδικασίας αυτής οι επιχειρηματίες που έχουν δηλώσει ότι θα συνδράμουν για το έργο αυτό (μεταξύ αυτών Παππάς και Χατζηιωάννου) θα μπουν στην εταιρεία τα χρήματα, όπως και αυτά από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας (τα μισά από κάθε κάρτα). Επίσης, μέσω αυτής θα έχει την ευκαιρία όποιος φίλος της ομάδας θέλει να βοηθήσει οικονομικά. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι συνεισφέρουν για τη δημιουργία του γηπέδου θα πάρουν στα χέρια τους μετοχές του, που θα τυπωθούν μετά την ΑΜΚ.

Διαβάστε επίσης