Νίκος Γιούτσος: Η απορία του για τον Φορτούνη

Συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα έδωσε ο παλιός άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Γιούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κώστα Φορτούνη.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

“Είναι δικαίωμα του προπονητή να κάνει τις επιλογές του. Εγώ, πάντως, τον Φορτούνη δεν θα τον έβγαζα ποτέ από την ομάδα. Το δείχνει στο γήπεδο ο παίκτης. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, δεν είμαι στις προπονήσεις, δεν είμαι στα αποδυτήρια, αλλά αυτό που βλέπουμε στους αγώνες είναι ότι ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η γνώμη μου. Γιατί δεν παίζει βασικός ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα άξιο απορίας.

Πράγματι, τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός κάνει «κοιλιά». Τα καλά εργαλεία της ομάδας, ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά, ο Καμαρά, ίσως έχουν κουραστεί από τα πολλά ματς. Ίσως συμβαίνει και κάτι άλλο σε επίπεδο νοοτροπίας. Υποτιμούν τον αντίπαλο, πιστεύουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρόσεξε πώς χτύπησε το πέναλτι ο Βαλμπουενά. Ένας παίκτης τέτοιας κλάσης που δεν έχανε πέναλτι στο παρελθόν. Δεν πήρε φόρα. Η στάση του σώματός του έδειχνε ότι θα το χτυπούσε δεξιά. Τι είναι αυτά… Πρέπει να γίνουν πιο σοβαροί, πιο αγωνιστικοί”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα