Ντιλέτα Λεότα: «Σταματήστε πια…»

Αγρίεψε η Ντιλέτα Λεότα. Η Ιταλίδα παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών ξέσπασε μετά τις φήμες που ήθελαν να χωρίζει με τον Τούρκο ηθοποιό Τσαν Γιαμάν, προκειμένου να συνάψει δεσμό με τον αντιπρόεδρο της Ρόμα, Ράιαν Φρίντκιν. Τα δημοσιεύματα εξόργισαν τη Ντιλέτα, καθώς της φορτώνουν ατελείωτους δεσμούς τα τελευταία χρόνια.

«Πάντα έμενα σιωπηλή, μέχρι τώρα. Ίσως να έκανα λάθος. Είχα την ψευδαίσθηση πως αργά ή γρήγορα οι καλές ειδήσεις κυριαρχούν πάνω από τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας. Υπέφερα κάθε μέρα από δηλητηριώδη κουτσομπολιά. Φωτογράφοι κάτω από το σπίτι μου και πίσω από κάθε μου κίνηση, drone έξω από τα παράθυρά μου… Όμως φτάνει πια, κουράστηκα! Μπορεί ο καθένας να πιστεύει πως αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα ή πως είμαι μια γυναίκα που δεν μπορεί να αγαπήσει. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο. Δεν θέλω να ακούω ότι αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας. Ή για το μακιγιάζ μου, τα ρούχα που φοράω ή τις φωτογραφίες που ανεβάζω. Δεν προσβάλω και δεν κρίνω κανέναν. Όλα αυτά είναι δικαίωμά μου, σωστά;», έγραψε και συνέχισε:

«Εξηγήστε μου γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει φίλους, παρά μόνο εραστές. Γιατί όταν κάνω ένα διαφημιστικό με έναν ποδοσφαιριστή, λέγεται μετά για μήνες πως είμαστε ζευγάρι. Μέχρι τώρα υπέμεινα τα πάντα, κάποιες φορές γελούσα κιόλας με αυτά. Όμως έχω κουραστεί πια και δεν θέλω να πληγώνονται άνθρωποι που είναι κοντά μου από ψεύτικες ιστορίες. Το κάνω και για τη γιαγιά μου, που στα 80 της δυστυχώς πιστεύει σε όσα γράφονται στις εφημερίδες. Σταματήστε πια!».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα