«Ντου» και σε δεύτερο σπίτι του Μανιαδάκη

Σε αυτό φιλοξενούσαν την οικογένεια του καθηγητή όπου βρέθηκαν συσκευές και έχουν σταλθεί στα αρμόδια εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα

Μετά την «έφοδο» στο σπίτι του προστατευόμενου μάρτυρα της υπόθεσης Novartis, καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη, στον Διόνυσο, οι αρμόδιες αρχές πραγματοποίησαν ένα νέο «ντου» σε κατοικία όπου φιλοξενούσε τις τελευταίες ημέρες την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στην οικογένεια Μανιαδάκη που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας και βρίσκονται πλέον στα αρμόδια εργαστήρια.

Η οικογένεια Μανιαδάκη, πάντως, μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στην Ισπανία παραμονή Πρωτοχρονιάς και την απαγόρευση εξόδου που επιβλήθηκε στον φερόμενο ως κατηγορούμενο, φέρεται να επιστρέφει στο σπίτι της στον Διόνυσο το οποίο ήταν άδειο από κάθε είδους οικοσκευή.

Ο κατηγορούμενος για δωροδοκία καθηγητής έχει δηλώσει, μέσω του συνηγόρου του, ότι είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, επιμένοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ύποπτος φυγής ενώ έχει ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να απολογηθεί άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Μανιαδάκης εκτιμάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων καθώς αναμένεται το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να κληθεί να επικυρώσει ή όχι τη διάταξη με την οποία του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Διαβάστε επίσης