Ο Αλαφούζος ξενέρωσε τον κόσμο (0-1 από τον Αστέρα), καμία μεταγραφή! Δεν ρωτούσε, τουλάχιστον, τον Ιλιτζαλί;

Καλά πάει ο Αλαφούζος. Από το δόξα τω Θεώ, στο βόηθα, Παναγιά. Ακόμα ένα χουνέρι 0-1 από τον Αστέρα, που έπαιζε και με δέκα παίκτες. Μια χαρά ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό έχω να σου πω εγώ. Ο Αλαφούζος θέλει να την κάνει καλύτερη; Αυτό ρωτάω.

Διότι σήμερα ο μήνας έχει 30 και αύριο, 31, τελειώνουν οι μεταγραφές. Ο Γιαννάκης δεν δέησε να βάλει το χεράκι στην τσέπη να πάρει παίκτες. Θα σου κάτι, που δεν το’ πιασαν οι δημοσιογράφοι. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει άπειρους βαθμούς από το δεξί του μπακ, είτε αυτός είναι ο Κώτσιρας, είτε ο Σάντσεθ.

Χρειαζότανε ένα δεξί μπακ ενδεκαδάτο; Σίγουρα. Στα χαφ; Έτσι και βγει ο Βιγιαφάνες για όποιο λόγο, αντίο ζωή με την Μάρθα Βούρτση και το Νίκο Ξανθόπουλο.

Ο Καρλίτος είναι μια χαρά για να βάζει τεμάχια. Έτσι και λείψει ο Βιγιαφάνες, ποιος θα του δώσει την μπάλα; Ο Λούντγκβιστ; Εδώ γελάνε.

Ο Αλαφούζος το’παιξε, βλέποντας και κάνοντας. Σου λέει, έτσι και κερδίσω τον Αστέρα, μια χαρά την γλιτώνω την μεταγραφή. Γιατί να ξηλωθώ; Θα πουλήσω και τον Χατζηγιοβάννη κι όλα καλά κι όλα ωραία. Κι αν έρθει και καμιά πρόταση για τον Αλεξανδρόπουλο, ακόμα πιο ωραία.

Ο Αλαφούζος πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί δεν έκανε μεταγραφές και περίμενε να πάρει κανέναν ελεύθερο. Να ενημερώσει για τις συζητήσεις που έκανε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αν έκανε. Αν τας είπε με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά ποιος τεχνικό διευθυντή, τώρα, πλάκα κάνουμε;

Κι αν δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους του στον Παναθηναϊκό, ας ρωτήσει τον κολλητό του τον Τουρκαλά τον Ιλιτζαλί, μ’ αυτόν που κάνουνε μπίζνες με το Survivor, να του έβρισκε κανέναν παίκτη.

Μια χαρά είναι αυτός ο Ακούν, Ατζούν, πως τον λένε. Το κατέχει το τόπι. Παράτησε την Φορτούνα Σιτάρντ και αγόρασε την Χαλ την αγγλική. Θα τον βοηθούσε ο Τούρκος να βρει δυο τρεις παίκτες. Ούτε αυτό το έκανε.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα