Ο Άρης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα με τον Απόλλωνα, όχι;

Με πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές κινδυνεύει ο Άρης για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο «Πανθεσσαλικό».

Να τιμωρηθεί και με δέκα αγωνιστικές, σου λέω εγώ. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, που οι οπαδοί του τα έκαναν λαμπόγυαλο έξω από την Τούμπα, στο ματς με τον Απόλλωνα, γιατί δεν κλήθηκε σε απολογία; Ήταν διαφορετικά τα επεισόδια τότε;

Τελικά, ούτε ο Άρης θα την πληρώσει. Όπως δεν την πλήρωσε κι ο ΠΑΟΚ. Μόνο ο Ολυμπιακός πιάστηκε κορόιδο και τιμωρήθηκε μία αγωνιστική κι έπαιξε χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, θα πεις ότι ακολουθεί ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, τη μεθεπόμενη αγωνιστική. Είναι δυνατόν να γίνει χωρίς κόσμο; Σωστό κι αυτό.

Έτσι είναι. Όλα αυτά τα πυροβολημένα, άπαξ και δούνε ότι μένουν ατιμώρητοι οι διπλανοί, σου λένε, βουρ στον πατσά. Να κάνουμε κι εμείς φασαρίες. Ούτε εμείς θα τιμωρηθούμε.

Την κάνανε οι ΠΑΟΚτσήδες με τον Απόλλωνα, σου λένε τα Αρειανά, ότι κι εμείς δεν υστερούμε σε τίποτα. Πάμε στον Βόλο κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα