Ο Χριστοβασίλης εκθέτει τον «εξυγιαντή» Ιβάν στα μάτια του κόσμου, εκτός αποστολής ο Περέα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Να’ τα, τα ωραία. Ο ΠΑΣ παίζει την μαγκιά του σήμερα με τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» και ο Ηρακλής Μεταξάς απέκλεισε τον Χοσέ Περέα από την αποστολή. Τον μακράν καλύτερο παίκτη του.

Τυχαίο ήταν αυτό; Καλό θα ήταν ο συμπαθής Ηρακλής να ενημερώσει τον κόσμο του ΠΑΣ που ονειρεύεται Ευρώπες με την πολύ καλή ομάδα που έχει, γιατί έβαλε τον Κολομβιανό να εκτίσει την ποινή του σ’ αυτό το καθοριστικό ματς.

Κι αν δεν το κάνει αυτό ο συμπαθής Ηρακλής, να το κάνει ο Χριστοβασίλης. Να εξηγήσει γιατί αφήνει απ’ έξω τον Περέα. Διότι μπορεί να υπάρχει λόγος σοβαρός και να μην το ξέρουμε. Ο κόσμος του ΠΑΣ που στηρίζει την ομάδα δικαιούται να γνωρίζει.

Καλό θα ήταν και το Σαββιδοτεχνείο να πάρει θέση. Έγραφε ένα κάρο κατεβατά που ο Μάντζιος άφησε τον Καμαρά εκτός αποστολής με τον Ολυμπιακό για να εκτίσει την ποινή του. Φουλ τα υπονοούμενα.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ δεν υπάρχουν υπονοούμενα; Στέρεψαν; Να βγουν τα παιδιά του Ιβάν Σαββίδη και να γράψουνε κάτι. Ή, μήπως πολλές φορές δεν χρειάζεται να γράφεις το αυτονόητο;

Αν και κανονικά, στον ΠΑΟΚ της… «εξυγίανσης» έπρεπε να σημάνει συναγερμός, μόλις το έμαθαν. Ανακοίνωση έπρεπε να βγάλει ο Ιβάν Σαββίδης και να την διαβάσει ο Κυριάκος Φιγούρας Κυριάκος σαν σε διάγγελμα.

Ότι κύριε Χριστοβασίλη, με το να αφήσετε εκτός αποστολής τον Περέα, μας εκθέτετε εμάς τους «καθαρούς» και «διάφανους», που φέραμε την «εξυγίανση». Σας παρακαλούμε, να τον συμπεριλάβετε στην αποστολή.

Για να φύγουν οι σκιές ότι σε κάτι χρέη του ΠΑΣ αναμείχθηκε ο Ιβάν, που εγώ δεν το πιστεύω δηλαδή. Ούτε ότι ο Χριστοβασίλης έχει πάρε – δώσε με τους αδερφούς Αυδή.

Άλλο τα λόγια, όμως, κι άλλο τα έργα. Μια χαρά βολεύτηκαν στον ΠΑΟΚ και γι αυτό δεν βγάζουνε άχνα. Ένας πονοκέφαλος λιγότερος, που δεν παίζει ο Περέα.

Ο ΠΑΣ ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στους 22 βαθμούς, αλλά τον έχει από κάτω, γιατί τον νίκησε στην Τούμπα 1-0 μ’ εκείνο το τσιφτετέλι του Ζίφκοβιτς που έπαιξε τερματοφύλακας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα