Ο Δήμος Ελευσίνας παραχωρεί έκταση στην ΕΠΟ για τις εθνικές ομάδες

Στο τέλος Μαρτίου οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου θα πρέπει να εγκαταλείψουν το προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά και για τρεις μήνες θα στεγαστούν στο πρώην προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, στην Παιανία.

Η ΕΠΟ αναζητεί λύση για το θέμα του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων είτε μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης, είτε μέσω δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων με χρήματα από την UEFA.

Ο Δήμος Ελευσίνας με πρόταση που κατέθεσε στην ΕΠΟ παραχωρεί έκταση 65,5 στρεμμάτων για την κατασκευή προπονητικού κέντρου, όπου θα στεγαστούν τα 19 κλιμάκια εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι μία από τις τρεις λύσεις που εξετάζει η ομοσπονδία για το νέο προπονητήριό της. Οι άλλες δύο είναι το Ελληνικό και η Παιανία.

Σε ό,τι αφορά την προτεινόμενη έκταση στον Δήμο Ελευσίνας, βρίσκεται στην περιοχή Αντλιοστάσια κοντά στην Αττική Οδό, στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Οι προδιαγραφές της «κουμπώνουν» στις επιθυμίες της ομοσπονδίας και γι’ αυτό η πρόταση συζητήθηκε σε πρόσφατο ΔΣ. Ο χώρος των 65,5 στρεμμάτων, ο οποίος παραχωρείται δωρεάν, έχει νομιμοποιηθεί για την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα