Ο Γεωργιάδης βάζει στη θέση του τον Τσίπρα: «Ας γίνει μία φορά χρήσιμος για την πατρίδα του»

Η σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία

Στη θέση του έβαλε τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στα όσα είχε γράψει νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για αποφάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία χωρίς την συμβουλή των ειδικών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημειώνει σε δήλωσή του ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για μέτρα στη Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου, την οποία παρέκαμψε η κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι η αναφορά του ήταν για ορισμένους λοιμωξιολόγους που εισηγούνταν από τα κανάλια αυστηρότερα μέτρα.

«Το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές», καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη

«Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει λόγο για «ανατριχιαστική παραδοχή» του κ. Γεωργιάδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη να καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πει σε ποια απόφαση της Επιτροπής αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα