«Ο Γκαρσία ήθελε να οδηγεί με το δικό μου δίπλωμα οδήγησης»

Νέα επίθεση κατά του Πάμπλο Γκαρσία, για ο δίπλωμα προπονητή, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Ο Αμανατίδης ήταν βοηθός του Φερέιρα και μόλις ήρθε ο Ουρουγουανός, απολύθηκε.

Οι δηλώσεις του:

«Αν και δεν πίστευα ότι ήταν σωστό να δηλώνομαι εγώ ως πρώτος προπονητής, γιατί ο Γκαρσία δεν είχε δίπλωμα, ήθελα να του δώσω την ευκαιρία. Ήλπιζα σε μια καλή συνεργασία», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως δεν έβρισκε καμία βάση για να συνεργαστεί με την Γκαρσία.

«Είχαμε διαφορετικές απόψεις σε όλα. Είναι λογικό να εκπαιδεύεσαι. Δεν επιτρέπεται, όμως, να οδηγείς αυτοκίνητο χωρίς άδεια μόνο και μόνο επειδή ένας φίλος έχει άδεια οδήγησης και κάθεται δίπλα σου. Πρέπει να μάθεις να οδηγείς».

Οι αμφιβολίες του, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, δεν μπορούσαν να παραμεριστούν, γι’ αυτό και ζήτησε τη λήξη του συμβολαίου του που είχε ισχύ έως το 2022.

«Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες με δικαίωσαν. Χαίρομαι που δεν έμεινα. Τίποτα δεν είχε νόημα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να δουλέψω κάτω από τέτοιες συνθήκες» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στον Όλαφ Ρέμπε: «Λυπάμαι κυρίως γι ‘αυτόν, γιατί προσπάθησε τόσο πολύ για μένα το περασμένο καλοκαίρι».

Όσ για τις μεταγραφές των Μπαμπά και Καγκάβα, απάντησε: «Είμαι περίεργος να δω αν θα λειτουργήσουν».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα