Ο Ιβάν βγαίνει μπροστά με επίθεση στη Μαρούπα, για να ξεχαστούν οι 20 βαθμοί πίσω

Εκεί που ο ΠΑΟΚ έμεινε 20 πόνους πίσω από τον Ολυμπιακό και ταΐζει σανό τον κόσμο του ότι είναι στόχος η… δεύτερη θέση, παρουσιάστηκε η Μαρούπα σαν «από μηχανής Θεός» της αρχαίας τραγωδίας.

Είπε αυτή την παπαριά για τους δικαστές που δίκασαν την πολυιδιοκτησία, μετά προσπάθησε να το μαζέψει και στον ΠΑΟΚ βρήκαν θέμα ν’ ασχοληθούν, επειδή, λέει, η Μαρούπα έβαλε έναν «μεσάζοντα» για να τελειώνει εκεί το θέμα.

Τόσο ο Χρυστοστομάκης Γκαγκάτσης, όσο και ο Δουξ της Μενεμένης Λευτεράκης επιτέθηκαν στην Μαρούπα, προφαν΄ώς κατόπιν εντολών του Ιβάν Σαββίδη. Εύκολος στόχος. Φάτε Μαρούπα στην μάπα, γιατί ξεχάσετε τους 20 πόντους πίσω. Να ξεχάσετε ότι ο Γκαρσία είναι προπονηταράς, ότι ο Πασχαλάκης έφαγε τις σφαλιάρες του, ότι ο Ιβάν λείπει πάνω από ένα χρόνο τώρα.

Που ήταν ο Χρυστοστομάκης Γκαγκάτσης στα δύσκολα; Που ήταν ο Δουξ; Λούφαζαν στο πιθάρι τους, μην τους βρει κανένα σκάγι από τους «πυροβολισμούς» των υγιών ΠΑΟΚτζήδων.

Ο Χρυστοστομάκης δήλωσε: «Στην ανακοίνωσή μας μετά την απόφαση της Εφέσεων, είπαμε πως η ολοκληρωτική δικαίωσή μας θα είναι όταν πληρώσουν το τίμημα όσοι εμπλέκονται στην σκευωρία. Εκπτώσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τιμή και την υπόληψη του ΠΑΟΚ, δεν κάνουμε. Καμία διαπραγμάτευση, κανένας συμβιβασμός, προχωράμε κανονικά, θα πάμε μέχρι τέλους».

Μιλάμε, ότι ο Χρυσοστομάκης την διέλυσε την Μαρούπα. Κι επειδή κάθε αναφορά πρέπει να έχει και Αυγενάκη μέσα, ο Μάκης δεν το ξέχασε: «Η κ. Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την…προεδρία!».

Ο Δουξ της Μενεμένης Λευτεράκης πόσταρε:

«Δήλωση (με απορίες) προς Μαρούπα

Εμάς κυρά μου, δε μας εξέπληξες καθόλου.

Για υποστηρίκτρια του παρ΄ ολίγον ευεργέτη του έθνους Αρτέμη Σώρρα, μας φάνηκες σοβαρότατη και μετριοπαθής.

Σε κατέπληξε η αυθημερόν δημοσιοποίηση ενός εξώδικου και όχι η ανακοίνωση υποβιβασμού μιας ομάδας, την ώρα διεξαγωγής ενός αγώνα;

Ποιες οι πιθανές συνέπειες της μιας πράξης και ποιες της άλλης;

Ισχυρίζεσαι πως δεν υπάρχει δυσφήμιση, σβήνεις όμως την ανάρτηση που ξαναδιάβασες ένα(!!!) μήνα μετά και διαπίστωσες με χρονοκαθυστέρηση το εριστικό του περιεχομένου της.

Αν έκανες την αυτοψία με την ίδια ταχύτητα, μόλις που θα διάβαινες την ρεσεψιόν.

Επικαλείσαι υπεράσπιση προσωπικότητάς έναντι της απόπειρας διακωμώδησής σου.

Εσύ επέλεξες όμως να ανοίξεις διάλογο με θαμώνες καφενέδων και ουζερί της Ξάνθης, για να διαπιστώσεις την πιθανή τέλεση αδικήματος.

Μόνη σου πήρες πρωταγωνιστικό ρόλο, μόνη σου υπέγραψες το σενάριο της κωμωδίας.

Όσο για τις άδικες, τις αισχρά χυδαίες επιθέσεις όπως τις αποκαλείς, σίγουρα δεν ξεπέρασαν το περιεχόμενο της γνωμοδότησης που συνυπέγραψες.

Ήρεμα, ψύχραιμα κι εμείς, σου υπενθυμίζουμε ότι η ανάγκη προμήθειας χιονοπέδιλων για το μαύρο χιόνι που θα πατήσεις, είναι επιτακτική.

Το εμπέδωσες και χθες το βράδυ, όταν η απόπειρα σου «να τα βρούμε», έπεσε στο κενό.

Η προαίρεση σου παραμένει εγωπαθής και αυτάρεσκη, προσπάθησες υποκριτικά να δείξεις μεταμέλεια κατεβάζοντας την ανάρτηση, υποτιμώντας και προκαλώντας ταυτόχρονα την κοινή νοημοσύνη .

Όταν φτάσει η ώρα της πληρωμής θα αναγκαστείς να αλλάξεις υφάκι.

Και θα πληρώσεις ακριβά και θα τα πεις όλα.

Για Αρκούδη, Αυγενάκη, Τζουλάκη, Μπραουδάκη και κάθε άλλο όνομα ή χαρακτηριστικό με την ίδια κατάληξη…».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα