Ο Κασσελάκης πάει να “μπαλώσει” τις Σπέτσες στην ΚΟ του, εκτοξεύοντας βέλη… στον Μητσοτάκη

Σε νέο του βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα στο κόμμα του με επίθεση στον πρωθυπουργό

Απάντηση σε όσους τον μέμφονται για την επιλογή να συγκληθεί η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στο εξοχικό του στις Σπέτσες, αλλά και για τη χορήγηση δανείου στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, πριν καν εκλεγώ: Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με τον μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σ’ εσάς απευθείας. Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές», τονίζει αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών. Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο Πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τρήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του», συμπληρώνει ο κ. Κασσελάκης.

Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο. Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μπλίνκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους. Σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα