Ο Κατσουράνης βρήκε τη λύση: «Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς»

Μέχρι κι ο Κατσουράνης που δεν ασχολείται με την διαιτησία σχολίασε τα «εγκλήματα» που έγιναν σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια στην εκπομπή «Betarades.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κατσουράνης:

«Δεν θα πω τίποτα να ξέρεις. Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς. Το λέω εδώ και αιώνες. Από τους λίγους που το λέω εδώ και αιώνες, τι να πρωτοπώ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το δεύτερο πέναλτι του Παναθηναϊκού είναι πέναλτι. Είναι έξω από την περιοχή. Ούτε το πρώτο είναι…

Και το οφσάιντ στο γκολ του Ατρομήτου, κάποιος πρέπει να πάρει την Cosmote TV και να μας πει τι έβγαλε αλήθεια… Δεν λέω αυτό που λέτε εσείς για τον Σιντιμπέ, καλά κάνει και δεν βγάζει τη γραμμή. Ο Σιντιμπέ τον καλύπτει έτσι κι αλλιώς, δεν είναι φάντασμα ο Σιντιμπέ. Ο Στάνκοβιτς δεν ξέρουμε. Καταρχήν δεν υπάρχει κανένα πλάνο να δούμε αν ο Στάνκοβιτς τον καλύπτει. Εγώ δεν έχω ούτε πράσινα γυαλιά ούτε κίτρινα, εγώ είμαι πραγματιστής και δεν βλέπω κανένα ριπλέι. Άρα η Cosmote κάποιος πρέπει να της πει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου. Ξεκάθαρα, δεν έχει δείξει κανένα ριπλέι που να φαίνεται αν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ καλύπτει τον παίκτη του Ατρόμητου που βάζει το γκολ.

Αυτό που χρειαζόταν στο οφσάιντ γκολ του Ατρόμητου είναι χωρίς αμφιβολία μια άλλη λήψη, από την άλλη πλευρά για να δούμε που είναι ο τερματοφύλακας γιατί έχει σώματα μπροστά. Από εκεί και πέρα δεν έχω σχόλια να κάνω, πάντως οι διαιτησίες ήταν κακές σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια και υπέρ των μεγάλων ομάδων. Σήμερα. Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που φοράνε οπαδικά γυαλιά και αυτοί είναι που υποστηρίζουν φανατισμένα τις ομάδες τους και όχι εμείς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα