Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν

Ο 28χρονος ΝΒΑer ενισχύει την περιφέρεια του συλλόγου

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν. Συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 υπέγραψε ο 28χρονος γκαρντ.

Οι «πράσινοι» βρίσκονταν στην αγορά το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση ενός γκαρντ που θα άλλαζε τις ισορροπίες και θα… τάραζε τα νερά της Euroleague. Ο κόουτς Αταμάν και το επιτελείο του, όπως είχε γίνει γνωστό, ήθελαν έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια που θα «δένει» ιδανικά με τον Κώστα Σλούκα και θα δίνει εκτέλεση και δημιουργία στο πλευρό του Έλληνα γκαρντ.

Σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… καλωσόρισε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τον Κέντρικ Ναν, τον 28χρονο πρώην NBAer, που μέτρησε 193 συμμετοχές στον «μαγικό κόσμο» με 12,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά ματς.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το deal με τον άλλοτε γκαρντ των Χιτ, των Λέικερς και των Ουίζαρντς και πλέον ο Ναν θα έρθει το επόμενο διάστημα στην Αθήνα για να προστεθεί στην περιφέρεια του συλλόγου.